Bemutatkozás

MOL ARÉNA
SÓSTÓ

Fő feladatunk a székesfehérvári MOL Aréna teljeskörű catering szolgáltatásának biztosítása. Erősségünk a nagy létszámú sport események és céges rendezvények kiszolgálása, munkánk során legmagasabb UEFA sztenderdeknek is megfelelünk. Székesfehérvár legmodernebb, 14.200 fő befogadóképességű futballstadionjának ellátása összetett feladat, amely magában foglalja a 40 kiszolgálóponttal rendelkező szurkolói büfék mellett a business lounge szektor és a sky boksz-ok VIP vendégigényeinek magas szintű kiszolgálását is.

A sport-, koncert és egyéb eseményekhez tartozó vendéglátáson kívül a stadion helyet ad egy több mint 500 fős, valamint több kisebb rendezvényteremnek is. A rendezvények kizárólagos catering szolgáltatójaként a klasszikus bankett vendéglátás biztosításával és a stadionban található Pub üzemeltetésével is cégünket bízták meg.

Képek forrása: molvidi.hu

Török András

Cégvezető


Bíró Zoltán

Bankett & Logisztikai vezető


Kálozi Norbert

Konyhaigazgató


CATERING ÉS RENDEZVÉNYSZERVEZÉS


Vállaljuk nagy létszámú rendezvények - konferenciák, családi napok, meetingek, egyéb céges rendezvények - teljes körű catering lebonyolítását. A legmagasabb sztenderdeknek is megfelelve, ügyfélközpontú hozzáállással és személyre szabott ajánlatokkal várjuk ügyfeleinket. Kérjen ajánlatot, hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat

AJÁNLATKÉRÉS

Kapcsolattartó: Tóth Marianna
toth.marianna@varosgondnoksag.hu

Cégnév

Ügyintéző neve

Email

Telefon

Rendezvény tervezett időpontja

Résztvevők száma

Rendezvény típusa

Catering igény

Megjegyzés